TACK NICKLAS!

Se bildspel>>

Livets stadier har sina olika prioriteringar. Nicklas har efter åtta års tävlande med FJS beslutat att dra sig tillbaka från tävlandet på lagets nivå.

Nicklas kom med i laget 2001. Under sin ungdoms- och juniortid tävlade han inom orientering och längdskidåkning. Åren efter värnplikten var han aktivt tävlande inom skidalpinism tillsammans med bland andra Nils Bergman. Nicklas var redan då känd för sin stabila fältstyrka och prestationer som god idrottsman. Multisporten var ett naturligt steg. Nicklas har sen dess utgjort en stabil stöttepelare i laget och har alltid levererat.

Nicklas har varit en viktig del av lagets framskjutna placeringar i internationella sammanhang. Han deltog i de första långa tävlingarna i Sverige i början av 2000-talet och har därefter kört ett antal Raid Series-tävlingar. Nicklas var med i de senaste laguppställningarna som placerat sig topp-tio på VM två år i rad.

Under de senaste två åren har Nicklas lett och drivit lagets viktiga utveckling inom paddling. Han har på kort tid blivit en mycket god paddlare. Nämnvärt är att Nicklas var den som tog surfski-kajaken till den svenska multisportarenan.

Att Nicklas helt och hållet kommer att sluta idrotta är inte sannolikt. Han kommer garanterat att ligga på bra vasaloppstider och utmana på de stora orienteringstävlingarna. Paddling, främst havsracing i surfski, kommer det nog också att bli en del av.

Tack Nicklas för alla goda minnen!

//FJS ar